ORLANDO, Matteo

ORLANDO, Matteo  

Istituto di Scienze della Vita  

Mostra records
Risultati 1 - 7 di 7 (tempo di esecuzione: 0.005 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Evaluation of by-products of plant food (potato and apple) as potential biostimulants for green leafy vegetables 1-gen-2021 Orlando, M.; Trivellini, A.; Bartolini, S.; Carmassi, G.; Maggini, R.; Lucchesini, M.; Ferrante, A.; Incrocci, L.; Mensuali, A.
Improving green leafy vegetables cultivation with processing waste of horticultural products as source of potential biostimulants 1-gen-2019 Orlando, M.; Trivellini, A.; Bartolini, S.; Carmassi, G.; Maggini, R.; Lucchesini, M.; Ferrante, A.; Incrocci, L.; Mensuali, A.
Increasing the functional quality of Crocus sativus L. by-product (tepals) by controlling spectral composition 1-gen-2022 Orlando, Matteo; Trivellini, Alice; Puccinelli, Martina; Ferrante, Antonio; Incrocci, Luca; Mensuali, Anna
Pitaya, an Attractive Alternative Crop for Mediterranean Region 1-gen-2020 Trivellini, Alice; Lucchesini, Mariella; Ferrante, Antonio; Massa, Daniele; Orlando, Matteo; Incrocci, Luca; Mensuali, Anna
Potato peels as a source of novel green extracts suitable as antioxidant additives for fresh-cut fruits 1-gen-2019 Venturi, F.; Bartolini, S.; Sanmartin, C.; Orlando, Matteo; Taglieri, I.; Macaluso, M.; Lucchesini, M.; Trivellini, A.; Zinnai, A.; Mensuali, A.
Riutilizzo degli scarti della lavorazione industriale della mela come additivi naturali per frutta ready-to-eat 1-gen-2019 Orlando, Matteo; Bartolini, Susanna; Trivellini, Alice; Venturi, Francesca; Sanmartin, Chiara; Taglieri, Isabella; Macaluso, Monica; Lucchesini, Mariella; Zinnai, Angela; Mensuali, Anna
The residues of fruit and vegetable processing: from “waste” to “resource” of natural phytochemical compounds 1-gen-2020 Bartolini, S.; Orlando, M.; Trivellini, A.; Venturi, Francesca; Sanmartin, C.; Taglieri, I.; Macaluso, M.; Zinnai, A.; Mensuali, A.