BARTOLINI, Susanna
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 12.024
NA - Nord America 8.737
AS - Asia 2.465
SA - Sud America 300
AF - Africa 41
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 30
OC - Oceania 4
Totale 23.601
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 8.422
GB - Regno Unito 3.002
RU - Federazione Russa 2.217
IT - Italia 2.188
DE - Germania 1.578
UA - Ucraina 1.126
SG - Singapore 945
DK - Danimarca 849
CN - Cina 462
HK - Hong Kong 425
VN - Vietnam 362
CA - Canada 300
BR - Brasile 245
SE - Svezia 230
FI - Finlandia 188
FR - Francia 181
IE - Irlanda 178
NL - Olanda 60
IN - India 44
ES - Italia 43
PK - Pakistan 42
ID - Indonesia 39
PH - Filippine 36
EU - Europa 30
TR - Turchia 30
EE - Estonia 27
BG - Bulgaria 26
AR - Argentina 21
AT - Austria 18
PL - Polonia 18
RS - Serbia 17
CH - Svizzera 15
BE - Belgio 12
IR - Iran 11
MD - Moldavia 11
TN - Tunisia 11
GR - Grecia 10
MA - Marocco 9
MX - Messico 9
VE - Venezuela 8
PE - Perù 7
TH - Thailandia 7
BD - Bangladesh 6
CL - Cile 6
EG - Egitto 6
RO - Romania 6
CO - Colombia 5
JP - Giappone 5
KR - Corea 5
MY - Malesia 5
CZ - Repubblica Ceca 4
IL - Israele 4
KE - Kenya 4
KZ - Kazakistan 4
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 4
LT - Lituania 4
UZ - Uzbekistan 4
ZA - Sudafrica 4
AE - Emirati Arabi Uniti 3
AU - Australia 3
EC - Ecuador 3
IQ - Iraq 3
MN - Mongolia 3
PT - Portogallo 3
AM - Armenia 2
BA - Bosnia-Erzegovina 2
BH - Bahrain 2
BY - Bielorussia 2
HR - Croazia 2
HU - Ungheria 2
JO - Giordania 2
NG - Nigeria 2
PA - Panama 2
PY - Paraguay 2
UY - Uruguay 2
AG - Antigua e Barbuda 1
AL - Albania 1
BJ - Benin 1
DO - Repubblica Dominicana 1
GE - Georgia 1
GT - Guatemala 1
KG - Kirghizistan 1
KH - Cambogia 1
KW - Kuwait 1
LB - Libano 1
LK - Sri Lanka 1
LY - Libia 1
ME - Montenegro 1
MK - Macedonia 1
MR - Mauritania 1
MU - Mauritius 1
NO - Norvegia 1
NZ - Nuova Zelanda 1
OM - Oman 1
PS - Palestinian Territory 1
QA - Qatar 1
SA - Arabia Saudita 1
SD - Sudan 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
SR - Suriname 1
Totale 23.600
Città #
Southend 2.535
Chandler 1.040
Woodbridge 798
Ann Arbor 699
San Mateo 666
Houston 568
Jacksonville 522
Dearborn 511
Singapore 430
Hong Kong 412
Falls Church 341
Seattle 288
Beijing 271
Fairfield 268
Cambridge 233
Portsmouth 213
Wilmington 209
Dong Ket 197
Stevenage 196
Boardman 194
Lawrence 176
Ashburn 174
Dublin 166
Moscow 148
Ottawa 148
Pisa 141
Beauharnois 132
Redwood City 96
Rome 95
Milan 92
Brooklyn 83
Old Bridge 69
Fremont 50
Santa Clara 47
San Diego 42
Serra 40
Helsinki 34
Bologna 33
Naples 30
Pontedera 30
Florence 29
Bari 28
Nanjing 28
Piscataway 28
Norwalk 24
Torino 24
Turin 23
London 19
São Paulo 17
Guangzhou 16
Lahore 16
Verona 15
Muzzana Del Turgnano 14
Dongguan 13
Perugia 13
Brescia 11
Catania 11
Chisinau 11
Barcelona 10
Belo Horizonte 10
Brussels 10
Dallas 10
Foggia 10
Istanbul 10
Los Angeles 10
Los Banos 10
Amorosi 9
Belgrade 9
Carmona 9
Karlstad 9
Taranto 9
Washington 9
Carpi 8
Genoa 8
Lognes 8
Mumbai 8
Palermo 8
Rio de Janeiro 8
Amsterdam 7
Buenos Aires 7
Capannoli 7
Caserta 7
Cassino 7
Gallarate 7
Hanover 7
Islamabad 7
Kunming 7
Lima 7
Livorno 7
Redmond 7
Settimo San Pietro 7
Warsaw 7
Wuhan 7
Altamura 6
Augusta 6
Buffalo 6
Cagayan de Oro 6
Central District 6
Curitiba 6
Ferrara 6
Totale 13.086
Nome #
Riutilizzo degli scarti della lavorazione industriale della mela come additivi naturali per frutta ready-to-eat 813
‘Frantoio Millennio’ e ‘Leccino Millennio’: due nuove interessanti varietà di olivo da olio. 288
I residui della trasformazione dell’orto-frutta: da ‘scarto’ a ‘risorsa’ per il recupero di composti fitochimici naturali” 245
Analisi delle attività di perossidasi e superossido dismutasi nelle gemme a fiore di albicocco. 221
Evaluation of by-products of plant food (potato and apple) as potential biostimulants for green leafy vegetables 209
"Da Cuccare": una vecchia cultivar di olivo lucchese da tavola". 207
Effetto dei trattamenti con Azospirillum brasilense Sp245 sull’accrescimento di giovani piante di vite (Vitis vinifera L.). 204
Early observation on antioxidant enzyme activity in flower buds of two apricot cultivars with different frost tolerance 191
"Clonal selection of "Leccino" variety for table olives". 189
Biochemical changes in developing peach fruits after chemical thinner application. 178
Influence of canopy fruit location on morphological, histochemical and biochemical changes in two oil olive cultivars 178
Biochemical changes in developing peach fruits after chemical thinner application. 172
Forme di allevamento e sistemi di potatura 170
Immunolocalization and quantification of IAA after self- and free-pollination in Olea europaea L. 161
Histological changes in developing seeds of Prunus persica (L.). 158
"Observations on development of vascular connections in two apricot cultivars". 156
"Olive fruit abscission: anatomical observations following application of Ethylene-releasing compound". 155
THE INVOLVEMENT OF DIFFERENT CLIMATIC CONDITIONS ON DORMANCY EVOLUTION IN APRICOT FLOWER BUDS: COMPARISON BETWEEN MURCIA (SPAIN) AND TUSCAN (ITALY) AREAS. 155
The effect of summer shading on flower bud morphogenesis in apricot (Prunus armeniaca L.) 155
The relationship between xylem differentiation and dormancy evolution in apricot flower buds (Prunus armeniaca L.): the influence of environmental conditions in two Mediterranean areas. 154
"La fécondation action des régulateurs de croissance". 154
"Boron accumulation and xylem differentiation in apricot flower buds" 154
Winter changes in the appearance of flower cup anomalies in an italian late blooming variety 153
Two new clones of cultivar 'Leccino'. 152
Xylem vessel differentiation and microsporogenesis evolution in 'Canino' cultivar growing in three different climatic areas: Italy, Morocco and Turkey. 152
Apricot flower bud dormancy: main morphological, anatomical and physiological features related to winter climate influence. 152
"Maturazione dell'olivo: evoluzione di alcuni parametri del frutto in cultivar da olio". 151
Effect of climatic conditions on the overcoming of dormancy in apricot flower buds in two Mediterranean areas: Murcia (Spain) and Tuscany (Italy). 150
Effect of low temperatures on flower buds of several almond cultivars 149
Morphological changes in the apex of Prunus persica L during floral transition and effects of gibberellin on flower bud differentiation. 149
Apricot cultivars and cold storage affect total antioxidant capacity and glutathione content in fruit. 148
"Growth regulators on pollen germination in olive". 148
Esca symptoms appearance in Vitis vinifera L.: influence of climate pedo-climatic conditions and rootstock/cultivar combination. 148
Local fruit varieties for sustainable cultivations: pomological, nutraceutical and sensory characterization. 148
The cold hardiness of flower buds in two apricot cultivars. 147
Inheritance of Chilling Requirement in Progenies of Apricot (Prunus armeniaca L.). 147
The involvement of glutathione content in flower bud dormancy overcoming of apricot (Prunus armeniaca L.) 145
Total antioxidant capacity and phenolics content in apricot fruits 145
"La selezione clonale della cultivar "Leccino". Osservazioni su 31 presunti cloni nel campo di comparazione della Maremma Toscana". 144
L’albicocco. In: I fruttiferi in Toscana 144
Flower bud frost tolerance of several Italian apricot genotypes. 143
"Flower biology in apricot: main aspects and problems" 143
Alcuni aspetti dell'attività metabolica delle gemme a fiore di mandorlo in relazione alla tolleranza al freddo. 143
Fruit Quality Performance of Organic Apricots at Harvest and after Storage from Different Environmental Conditions. 142
Observations on reproductive bud differentiation in ‘Leccino’cv. by different methodological approaches. Proceedings of II Intern. Sem. ‘Olivebioteq 2006’, 407:410. 141
Antioxidant properties of apple peel and flesh in ‘GoldRush’ and ‘Florina’ scab-resistant cultivars. 141
Xylem differentiation and microsporogenesis during dormancy of apricot flower buds (Prunus armeniaca L.) 141
Biological changes and active oxygen-scavenging enzymes activities in apricot (Prunus armeniaca L.) flower buds during dormancy transitions. 141
Changes in SH-containing compounds and catalase activity in apricot flower bud during the winter season 140
Carotenoid Composition in Apricot Fruits: A Preliminary Investigation on Three Italian Cultivars. 139
Understanding dormancy release in apricot flower buds (Prunus armeniaca L.) using several process-based phenological models. 139
Apricot floral biology: the evolution of dormancy and the appearance of bud anomalies in several Italian genotypes. 4:267-274. 138
Influence of rootstock on fruit entity, quality and antioxidant properties of fresh apricots (cv. ‘Pisana’) 138
The influence of water deficit and re-watering on flower bud morphogenesis in young apricot trees (Prunus armeniaca L.) 138
Osservazioni sulla compatibilità della cv. “Antonio Errani” 137
The frost hardiness of some clones in olive, cv. Leccino. 137
Are the apricot germplasm ready for warmer winters? What we have been learning for the last year 137
"Influenza di alcuni biostimolanti sulla fruttificazione dell'olivo". 137
Alcuni aspetti dell'attività metabolica nelle gemme a fiore di mandorlo in relazione alla tolleranza al freddo. 136
"Morphological studies on pollen in some clones of olive cv. "Leccino" 136
Fertility problems in cv. Antonio Errani: stigma-pollen interection. 135
Fabbisogno in freddo e comparsa delle anomalie fiorali in genotipi di Prunus armeniaca L. 135
Self-compatibility in several clones of oil olive cultivar "Leccino". 135
Changes in antioxidant compounds in flower buds of two apricot cultivars during winter season. 135
"Influenza dello stress idrico sulla capacità fotosintetica in cloni di pioppo" 135
Improving green leafy vegetables cultivation with processing waste of horticultural products as source of potential biostimulants 135
Osservazioni anatomiche sulle gemme a fiore della cultivar di albicocco Stark Early Orange 134
Effect de certains biostimulants sur la nouaison de l’amandier. 134
Optimisation of apricot breeding by a joint conventional and molecular approach applied to the main agronomic traits 134
Main factors influencing cropping behaviour of some apricot cultivars in coastal areas 134
"Influenza di diversi trattamenti ad azione fitoregolatrice sulla germinabilità ed attitudune fecondativa del polline". 134
Quality traits and sensory evaluation by blind and visually impaired people of several local apple cultivars. 134
Impiego di Azospirillum brasilense SP245 in Vitis vinifera L. 134
Effect of olive oil mill waste waters and their polyphenols on leaf and fruit abscission 133
Effects of different growth regulators on fruit-set in olive 133
Suscettibilità alle basse temperature delle gemme a fiore di alcune ccultivar di mandorlo. 133
Anatomical and morphological study of apple (Malus x domestica Borkh.) flower buds growing under inadequate winter chilling. 133
Influence of temperature on morpho-anatomic characteristics of "Trebbiano" grapevine leaves. 132
Preliminary Investigation on Antioxidant Fruit Properties of Several Apricot Cultivars under Organic and Integrated Systems in Metaponto Area. 132
Recent Advances on Environmental and Physiological Challanges in Apricot Growing. 132
"Osservazioni sullo sviluppo delle connessioni vascolari nell'albicocco" 132
"Biologia fiorale e caratteristiche morfologiche del polline di una vecchia varietà locale di olivo "Da Cuccare". 132
Ulteriori osservazioni sulla compatibilità di un clone della cultivar Leccino: quantificazione e localizzazione dell’IAA in pistilli autoimpollinati. 131
Effect of hydrogen cyanamide on apricot bud break. 131
Observations on fertilization process in self-pollinated flowers of cultivar 'Leccino'. 131
Aspetti biochimici ed anatomici del diradamento del pesco. 130
Histological and Immunohistochemical Studies on Flower Induction in Olive Tree (Olea europaea L.). 130
Prova comparativa di alcuni cloni di Leccino nella Maremma Toscana. 129
Capacità antiossidante dei frutti delle principali specie arboree da frutto. 129
The influence of sampling from different canopy positions on the evaluation of flower bud anomalies and dormancy in apricot (Prunus armeniaca L.) 129
Esca infection influenced bud breaking of Cabernet Sauvignon grapevines. 129
Contributo allo studio della biologia fiorale: indagine sul grado di autocompatibilità dell’olivo in Toscana. 129
Caratterizzazione carpologica e bio-agronomica di nuovi genotipi di olivo ottenuti da incrocio programmato. 129
Anatomical and biochemical studies in seeds of persisting and shedding peach fruits during development. 127
Osservazioni sulla tolleranza al freddo delle gemme a fiore di due cultivar di albicocco. 127
Genotype, harvest season and cold storage influence on fruit quality and antioxidant properties of apricot 126
Il controllo della carica delle gemme a fiore in alternativa al diradamento dei frutti di pesco. 125
Summer pruning increases sugar and starch content of peach flower buds, fruit retention and size. 125
"Osservazioni su di una vecchia cultivar di olivo a maturazione precoce". 125
La selezione clonale della cultivar "Leccino" in Toscana. Possibile impiego delle drupe come olive da mensa". 125
Totale 15.373
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