MORETTI, Samuele

MORETTI, Samuele  

Istituto di Scienze della Vita  

Mostra records
Risultati 1 - 8 di 8 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
COMPOSTI FENOLICI NEL MESOCARPO DI FRUTTI DI OLIVO (LECCINO) SOTTOPOSTO A STRESS SALINO 1-gen-2017 Moretti, Samuele; Francini, Alessandra; Minnocci, Antonio; Servili, Maurizio; Urbani, Stefania; Sebastiani, Luca
Distinct Physiological Roles of Three Phospholipid:Diacylglycerol Acyltransferase Genes in Olive Fruit with Respect to Oil Accumulation and the Response to Abiotic Stress 1-gen-2021 Hernandez, M. L.; Moretti, S.; Sicardo, M. D.; Garcia, U.; Perez, A.; Sebastiani, L.; Martinez-Rivas, J. M.
Does salinity modify anatomy and biochemistry of Olea europaea L. fruit during ripening? 1-gen-2018 Moretti, Samuele; Francini, Alessandra; Minnocci, Antonio; Sebastiani, Luca
EFFECT OF SALINE IRRIGATION ON FATTY ACID COMPOSITION AND DESATURASE GENES EXPRESSION IN OLIVE FRUIT MESOCARP 1-gen-2018 Moretti, Samuele; Francini, Alessandra; LUISA HERNÁNDEZ, M.; MARTÍNEZ-RIVAS, JOSÉ M.; Sebastiani, Luca
Effect of saline irrigation on physiological traits, fatty acid composition and desaturase genes expression in olive fruit mesocarp 1-gen-2019 Moretti, S.; Francini, A.; Hernandez, M. L.; Martinez-Rivas, J. M.; Sebastiani, L.
EFFETTI DELL’IRRIGAZIONE SALINA SUL PERCORSO BIOSINTETICO DEGLI ACIDI GRASSI IN MESOCARPO DI OLIVE LECCINO 1-gen-2017 Moretti, Samuele; Francini, Alessandra; Luisa Hernández, Maria; Manuel Martínez- Rivas, José; Sebastiani, Luca
Olea europaea L. cv. Leccino responses to salt stress: a focus on anatomical and biochemical changes in drupe 1-gen-2016 Moretti, Samuele; Francini, Alessandra; Minnocci, Antonio; Sebastiani, Luca
Olive fruit (Olea europaea L. cv Leccino) responses to salt stress 1-gen-2015 Moretti, S.; Francini, A.; Romeo, S.; Minnocci, A.; Sebastiani, L.